Activiteiten, bedrijfsuitjes, wandelingen en lezingen

Voor bedrijven, organisaties, groepen, (personeels)verenigingen en clubs organiseren we bedrijfsuitjes, wandelingen en lezingen op het gebied van natuurinclusieve landbouw, biodiversiteit, gezonde bodem, gezond voedsel, vitaliteit, korte keten en verdienmodellen in de landbouw. De bijeenkomsten worden op maat afgestemd op jullie wensen. Ons doel is om jullie te inspireren en enthousiasmeren om bij te dragen aan het verhogen van de biodiversiteit, natuurwaarden en gezond voedsel.

Wandeling Zenderense Es

Je kunt zelf ook een mooie wandeling maken rond de Zenderense Es. Tijdens deze wandeling zie je in het voorjaar tot augustus verschillende gewassen op de es.

 

Presentatie op locatie

Op jullie locatie kunnen presentaties gegeven worden over de thema's transitie natuurinclusieve landbouw, korte keten en verdienmodellen, (h)eerlijk eten. De presentatie wordt op maat afgestemd op de missie en doelen van jullie bedrijf, groep of organisatie. De presentatie kan eventueel gecombineerd worden met een proeverij.

Rondleiding langs de percelen in Borne of Delden

Wil je in de praktijk zien wat de effecten zijn van natuurinclusieve landbouw zijn en het lokaal afzetten van streekproducten, dan organiseren we een wandeling op de Zenderense Es (Borne) of Deldeneresch (Ambt--Delden). De wandelingen zijn seizoensgebonden. De wandeling kan eventueel gecombineerd worden met een presentatie of proeverij op jullie locatie indien er kook faciliteiten zijn.

Weet wat je eet - proeverij met producten van de Zenderense Es

Een proeverij van producten van de Zenderense Es en uitleg van het effect van natuurinclusieve landbouw, een gezonde bodem op deze producten en de gezondheid. Deze proeverijen of workshops (zelf koken) kunnen op jouw locatie indien er kook faciliteiten zijn.

Vanaf 2023 kunnen bijeenkomsten en proeverijen op de Zenderense Es (Borne) georganiseerd worden. 

Meer informatie over activiteiten

Het uurtarief voor een rondleiding, lezing of presenatie is € 100,00 per uur. Wil je meer informatie over de activiteiten of samen met ons een activiteit op maat organiseren, neem dan contact op met info AT zenderensees DOT nl