Terug naar Nieuwsbrief / Archief

23.12.2022
Nieuwsbrief Zenderense Es december 2022

Eindejaarsgroet

Het einde van het jaar is een mooi moment om terug te kijken en vooral vooruit te kijken. Waar hebben onze klanten behoefte aan, wat vraagt de markt. Hoe kunnen we ons bedrijf zo efficiënt mogelijk inrichten. Hoe effectief is ons verdienmodel.

Terugkijkend op de afgelopen 3 jaar zijn we trots wat we hebben bereikt, zowel op ecologisch als economisch gebied. Dat de biodiversiteit is gestegen blijkt uit diverse onderzoeken door verschillende instanties. We hebben een vaste kring met klanten die onze producten afnemen en onze gezamenlijke missie uitdragen. Klanten en consumenten die bereid zijn een eerlijke prijs te betalen voor onze producten en die onze “eco-diensten” waarderen.

Ondanks de droge periodes dit jaar hebben we een succesvol oogstseizoen gehad. Door voldoende vocht in het voorjaar en veel zonuren hadden we een goede opbrengst én kwaliteit van onze gewassen. 

Dit jaar hebben we voor het eerst zonnebloemen geteeld op de Deldeneresch. Onze biologische zonnebloemolie is een nieuw product dat begin 2023 in 5 liter jerrycans verkrijgbaar is.

We zijn nieuwe samenwerkingen aangegaan met collegae boeren om de lokale kringloop te sluiten en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Ook het komende jaar stemmen we ons bouwplan af op de behoefte voor lokaal biologisch geteeld veevoer. 

We bedanken je voor het vertrouwen in ons en wensen je gezellige feestdagen, een gelukkig nieuwjaar en gezond voedsel voor iedereen.

P.s. Van 24 december tot 9 januari zijn we gesloten. Vanaf 9 januari kunnen weer bestellingen gedaan worden.