Terug naar Nieuwsbrief / Archief

21.12.2023
Nieuwsbrief Zenderense Es december 2023

Terug- en vooruitblik vanaf landgoed Twickel

 

Bedankt voor de bestellingen en het bijwonen van de bijeenkomsten afgelopen jaar en het vertrouwen in onze producten en ons.

Onze missie is een gezonde bodem, gezond voedsel en een gezond verdienmodel voor nu en toekomstige generaties. Elk jaar staan we staan stil bij de voortgang van onze doelen; wat gaat goed en wat kan beter. Om natuurinclusief te blijven ondernemen is een gezond verdienmodel essentieel. Deze keer hebben we stil gestaan bij onze kosten en opbrengsten; welke kosten kunnen we verlagen en hoe kunnen we onze opbrengsten verhogen.

Bijdragen aan onze missie

Wil je ook bijdragen aan een gezonde bodem en gezond voedsel en helpen om samen deze missie te realiseren, dan kun je lid worden van de Zenderense Es. Het lidmaatschap kost 50 euro. Als lid kun je deelnemen aan de educatieve bijeenkomsten en wandelingen die we organiseren.

Verkooppunten van onze producten 

Onze biologische producten te koop bij Buurderij Hengelo, Earpel enzoo (Haaksbergen), Streekmarkt Twente (Delden), Erve Iemhorst (Losser), Hedevelds Bio Ei (Hertme), de Kuipers Hoeve (Rijssen), Landgoedwinkel Reef (Hengelo), Landgoedwinkel Twickel (Ambt-Delden), Pure Generaties (Borne). 

Lokaal uiteten in Twente

Restaurant Drostes in Tubergen, restaurant Erfgoed Bossem in Lattrop-Breklenkamp, restaurant de Vinck in Geesteren, restaurant Lovely Local in Enschede en Café Coberco in Enschede bereiden (h)eerlijke lokale gerechten van onze producten. 

Kerstreces

Van 23 december tot 15 januari lassen we een pauze in. We wensen jullie gezonde feestdagen en een liefdevol en gezond nieuwjaar. Tot volgend jaar op Landgoed Twickel.