Terug naar Nieuwsbrief / Archief

25.10.2023
Nieuwsbrief Zenderense Es oktober 2023

Waarde-Ring voor de Zenderense Es

We zijn heel dankbaar voor deze Waarde-Ring die we tijdens de Dutch Food Week uitgereikt werd door Gert Harm ten Bolscher en Maurits von Martels. 

Gert Harm ten Bolscher over de waardering vanuit Provincie Overijssel"

"Winny Van Buuren-Tessers en Arjen van Buuren hebben een akkerbouwbedrijf op de Zenderense Es in Borne. Ze werken samen met landgoed Stichting Twickel Een gezonde bodem en gezond voedsel nu en voor toekomstige generaties staat centraal in hun bedrijfsvoering. De producten worden rechtstreeks aan consumenten en lokale bedrijven afgezet. Winny en Arjen dragen actief bij aan kennisdeling en betrekken consumenten en collega-boeren bij hun bedrijf. Dit doen ze onder andere door educatieve wandelingen, delen van kennis via social media, demonstraties voor collega-boeren en samenwerking met onderwijs."

Deze waardering is ook voor alle ketenpartners die bijdragen aan de verbinding tussen boeren en burgers door het verhaal over de gezonde bodem en gezond voedsel van de Zenderense Es aan hun klanten te vertellen.

Dankjewel, boerderijwinkel 't Hedevelds Bio Ei, Erfgoed Bossem, Drostes Twente, Twickel, De Kuipers Hoeve, Pure Generaties, Poodtbrood, Earepel enzoo, Restaurant Vinck, Cafe Coberco, Restaurant Lovely Local, Landgoedwinkel Reef, Erve Iemhorst, Voedsel aan Huis, de Bakhoeve/ Tukkerij.