Terug naar Nieuwsbrief / Archief

21.12.2023
Terug- en vooruitblik vanaf de Zenderense Es

Terug- en vooruitblik vanaf de Zenderense Es

Bedankt voor de bestellingen van afgelopen jaar en het vertrouwen in onze producten en ons. Wij zijn trots op onze samenwerking en waarderen dat jullie ons verhaal vertellen bij de verkoop van onze producten aan jullie klanten en het serveren van jullie gerechten met onze producten aan jullie gasten. Wij bevelen op onze beurt jullie aan door tijdens presentaties en workshop onze samenwerking in een korte keten als voorbeeld te geven.

Onze missie

Onze missie is een gezonde bodem, gezond voedsel en een gezond verdienmodel voor nu en toekomstige generaties. Elk jaar staan we staan om de vooruitgang van onze doelen te bespreken; wat gaat goed en wat kan beter.

Deze keer hebben we goed gekeken naar onze kosten en opbrengsten. Om natuurinclusief te blijven ondernemen is een gezond verdienmodel essentieel. De kosten voor het verwerken van producten zijn gestegen, naast allerlei andere kosten. Om winst te blijven maken, zullen we volgend jaar meer moeten omzetten. 

Daarom doen we een oproep aan jullie om zoveel mogelijk lokale gezonde producten te (ver)kopen en elkaar te blijven versterken door elkaars verhalen te delen. 

Bestellingen in 2024

Om ons bestel- en leverproces efficiënter in te richten, voeren we een aantal wijzigingen door in het nieuwe jaar. De vaste leverdag(deel) wordt op donderdag. Bestellingen die op de maandag worden gedaan, worden de donderdag geleverd. De bakkers en restaurants vragen we om zoveel mogelijk groot verpakkingen af te nemen, omdat deze goedkoper zijn dan de kilo('s)-verpakkingen én ons veel tijd scheelt. 

Elk maand sturen we een mail met nieuwsfeiten over onze producten en recepten met onze producten. 

Kerstreces

Van 23 december tot 15 januari lassen we een pauze in. We wensen jullie gezonde feestdagen en een gezond nieuwjaar.