Bezorging producten Vrienden van Velhorst

De Vrienden van Velhorst hebben verschillende (gratis) bezorgopties. Je bent vrij om de bezorgoptie te kiezen die jou het beste uitkomt. We bezorgen op woensdag en vrijdag.

Gratis bezorging in Almen en Laren (Gld)

We bezorgen de bestellingen gratis in Almen en Laren (Gld). De bestellingen proberen we zoveel de volgende werkdag te bezorgen. 

Producten zelf ophalen bij Centerrr Almen

Als je jouw bestelling liever zelf wilt ophalen, is dat ook mogelijk. Bestellingen kunnen bij de Centerrr in Almen opgehaald worden. De bestellingen proberen we zoveel de volgende werkdag te bezorgen Centerrr.

Producten zelf ophalen bij de Nieuwenburgt

Je kunt jouw bestelling ook ophalen bij de biologische boerderijwinkel de Nieuwenburgt in Spankeren. Als je vóór vrijdag bestelt, kun je jouw bestelling vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur ophalen in Spankeren.

Bezorgen op locatie

Het bezorgen van de producten van de Vrienden van Velhorst  is mogelijk op elke locatie. Woon je niet in de buurt van Landgoed Velhorst én wil je genieten van onze biologische producten, dan bezorgen we jouw bestelling aan huis of de post.

We bezorgen tot 15 km buiten Almen voor 2,50 euro. De kosten voor levering via de post tot 10 kilo zijn 6,95 euro. Bestel je meer dan 50,00 euro, dan zijn de bezorgkosten via de post gratis. 

Biologische seizoensproducten van Landgoed Velhorst

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze biologische seizoensproducten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook